Nog 153 nachtjes slapen tot de intocht!

Hulppieten gezocht

De Sinterklaasintocht in Soest is ieder jaar een groot succes. Mede dankzij de vele pieten. Ook voor de intocht van zaterdag 18 november 2023 zijn wij op zoek naar hulppieten. 

Wij zoeken hulppieten die op de dag van de intocht minimaal 15 jaar oud zijn. Hulppieten jonger dan 15 jaar en/of op het basisonderwijs, kunnen alleen samen met een volwassen begeleider (bijvoorbeeld vader of moeder) meedoen. Per volwassene mag er één hulppiet meedoen. We verwachten actieve hulppieten die tijdens de intocht in de weer zijn met het aanwezige publiek.

De hulppieten hebben uiteraard aandacht voor de kinderen in zijn/haar buurt, maar ook voor  de volwassenen. Daarnaast is de hulppiet vrolijk, blij, aardig naar iedereen en lacht veel. Wellicht doet de hulppiet af en toe iets grappigs, een trucje of iets anders geks?

Lijkt het jou leuk om ook een keer hulppiet te zijn? Vul dan het formulier hieronder in. Er is beperkt plek, de organisatie van de intocht bepaalt wie er uiteindelijk mee kan doen. Je wordt hier, uiterlijk 2 weken voor de intocht, van op de hoogte gebracht.


Inschrijfformulier

Wil je meelopen als Piet?

Ben je boven de 12 jaar oud en wil je meelopen als roetveegpiet? Vul dan hieronder je gegevens in en vervolgens zullen we contact met je opnemen. Ben je jonger dan 16 jaar, dan mag je alleen mee als je ook een volwassen begeleider als Piet aanmeldt.

* Veld is verplicht.